sâmbătă, 14 mai 2011

Recenzie[2] - Damnare de Lauren Kate


  •  O mica introducere :
Cartea Damnare de Lauren Kate este o carte exceptionala ..ce te face sa dai prima pagina..apoi primul capitol..iar apoi sa astepti cun nerabdare urmatorul volum in care sa iti reincepi pasii .
O carte care are de toate : suspan , drama , dragoste [mai ales dragoste] , gelozie , aventura si actiune :X . O carte pur si simplu superba si punct .
Merita totii banii [ si in plus nu este scumpa .. in magazine este  32.99 ] . Lauren creeaza o lume exceptionala... editura a cam avut cateva greseli de ortografie .. dar mici si aproape imperceptabile ;) .. deci nu prea se pun la socoteala.. .
Ca deobicei acum incep sa ma blochez :D..citesc cartea foarte usor..dar cand sunt pusa in fata unei recenzii sunt pe cale sa renunt dar..nu o voi face :D .

  • Deci sa v-a povestesc :

    Lucinda Price [ Luce ]  ajunge la scoala Sword & Cross [ poreclita si tarfe si pungasi ] .. aceasta este o scoala de corectie . Ea ajunge aici in urma mortii iubitului ei..de care cade ca fiind vinovata .. ajunsa aici intampina cateva probleme..dar se obisnuieste.. .
  Atunci can incepe sa i se para viata draguta aici..se vede pusa intre doi baieti - misteriosul Daniel ..inaccesibil dar si care nu este interesat de ea si - dragutul Cam..baiatul care ar face orice pentru ea .
   Ea il place pe Cam dar in ciuda atitudinii lui Daniel pe el il iubeste..de ce oare o simti asa ceva ? Nici ea nu stie..dar vrea sa afle...
  Peste ceva timp  Luce afla de la Daniel ca dragostea lor este de mii de secole..si ca mereu sfarseste tragic..dar oare de data asta se v-a sfarsii altfel ? Citit si o sa aflati..