duminică, 15 mai 2011

Concurs TRITONIC

Concurs de la acest blog http://fan-fic-twilight.blogspot.com/2011/05/concurs-tritonic.html .


De azi dăm startul unui nou concurs, sponsorizat de Editura Tritonic, căreia ii multumim mult! Vom publica și recenziile acestor cărți, cum editura vrea, după ce le citim.


Ce trebuie să faceți?
E foarte simplu ! Să vă alegeți una sau două cărți (puteți participa pentru 2 cărți maxim) și să ne trimiteți până în data de 18 mai ora 20:00 la unul din mail-urile krisz_fanfic@yahoo.com sau alexya_fanfics@yahoo.com răspunsurile la întrebările cărților respective.
Atenție, veți avea șanse în plus dacă veți rezolva una din cele două cerințe opționale sau ambele. Acestea nu sunt obligatorii pentru înscrierea în concurs, e alegerea voastră dacă vreți să le îndepliniți sau nu.

Cerințe opționale: (vă puteți dubla sau chiar tripla șansele ! )  
Cerința 1. Cei care vor scrie pe blogurile lor despre concursul nostru și ne urmăresc prin Google Friend Connect vor intra de două ori în tragerea la sorți, deci vor avea șanse duble ! 
Cerința 2. Cei care vor comenta la acest post și ne dau Like la pagina de Facebook vor intra la rândul lor de două ori în tragerea la sorți. 
Dacă veți rezolva atât cerința 1 cât și 2, veți intra de 3 ori în tragerea la sorți ! Dacă nu veți rezolva ambele lucruri pe care le cerem la o cerință(cele scrise îngroșat), ci doar parțial, nu veți intra de două ori la tragerea la sorți. 

IMPORTANT !! Respectati această formă și scrieți tot ce vă cerem aici ! Mail-ul va avea titlul ”Pentru Concurs Tritonic” și va conține : numele vostru, cărțile alese, răspunsurile la întrebările corespunzătoare acelor cărți + date care să ne confirme că ați rezolvat cerințe opționale, dacă ați vrut să faceți vreuna dintre ele (pt. cerința 1: link-ul blog-ului unde ați publicat despre concurs + nick-ul cu care ne urmăriți pe Google Friend ;
pt. cerința 2 : Nick-ul cu care ați comentat aici + numele vostru de pe Facebook
Dacă ați rezolvat și cerința 1 și 2 ne scrieți toate aceste informații. )
Cei care nu își scriu numele în mail nu vor intra în concurs, chiar dacă au răspuns corect la întrebări. Cei care nu ne scriu datele care să confirme că au rezolvat una sau ambele cerințe opționale riscă să nu intre de două ori în tragerea la sorți. 

Pe data de 19 mai vom anunța câștigătorii, care vor fi alesi prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului Random.org . 


1. ”Soția călătorului în timp” de Audrey Niffenegger
Un Preview al cărții AICI






Întrebare: Ce vârste aveau Clare și Henry când s-au cunoscut?










2. ”Mistere Venețiene” de Kathryn Walker







Întrebare:De cine se va îndrăgosti Nel Everett ?









3. ”Plăceri interzise” de Laurell K. Hamilton
Un Preview al cărții AICI





Întrebare:Câte volume are în total seria Anita Blake ? (nu doar cele publicate la noi în țară)








4. ”Circul damnaților” de Laurell K. Hamilton
Un Preview al cărții AICI




Întrebare: Cum se numește cealaltă carte din seria Anita Blake publicată la noi în țară ? (în afară de ”Plăceri interzise” și ”Circul damnaților”)








Noi spunem că e relativ simplu ce aveți de făcut, așa că vă așteptăm să vă înscrieți în număr cât mai mare, și să vă încercați norocul, indiferent dacă ați mai participat până acum la concursurile noastre sau nu. Succes tuturor participanților !

Succes !