sâmbătă, 11 iunie 2011

Amurg la PROTV aseara[FILME]

Aseara a fost Amurg la PROTV..l-am vazut si eu logic ca toti fanii..il mai vazusem de inca 5 ori inainte dar tot mi-a placut.. . Se pare ca mai nou Amurg ajunge si pe micile ecrane..chiar daca nu este pentru prima oara in Romania pe micile ecrane a mai fost o data mai demult pe HBO . Deci o mica"Recenzie" a filmuluui :

  Bella Swan..se muta in orasul tatalui sau .. atunci cand mama sa se recasatoreste cu Phil[un jucator de basseball],acesta are turnee iar mama Bellei nu poate sta cu ea acasa..adica poate dar este nefericita..Cand Bella se muta isi face prieteni de la prima coborare din masina..
  Viata Bellei i-a o alta intorsatura atunci cand aceasta il cunoaste pe Edward Cullen..el fiind vampir..iar stand langa ea..o poate omora..fara sa isi dea seama . Bella isi da seama ca este ceva in neregula cu el atunci cand pe aceasta aproape ca o loveste masina..iar Edward o loveste asezandu-se intre ea si masina si blocand-o cu mana .
   Pielea alba si rece,culoarea ochilor care se schimba frecvent,super puterile si super viteza sa o conduc pe Bella spre socantul  adevar : Edward este vampir si familia acestuia la fel.
  Pana la urma Edward si Bella sunt impreuna..aceasta fiind dusa acasa la Edward si cunoscandu-i familia..toata o place inafara de Rosalie..Alice facand o remarca..care mi-a ramas intiparita in minte : "Oh Bella,mirosi bine!"
  Cand familia Cullen se gandeste sa o i-a pe Bellacu ei la meciul de basseball..nu isi pot da seama ce ii asteapta acolo cand se intalnesc cu Victoria si cei 2 masculi din grupul lor de vampiri RAI . Iubitul Victoriei o vrea pe Bella si porneste o lupta intre ei 3 si familia Cullen..
   Este logic cine v-a castiga..dar se intampla si lucruri foarte tari..
                                     Vizionare Placuta !!!