vineri, 27 mai 2011

Nou in biblioteca[2]

Clary Fray nu-şi doreşte decât ca viaţa ei să revină la normal.
Dar ce înseamnă normal când eşti vânător de umbre, spintecător de demoni, mama ta se află într-o comă indusă prin magie, şi poţi vedea deodată vârcolaci, vampiri şi spirite ale naturii? Lui Clary i-ar plăcea să petreacă mai mult timp cu prietenul ei cel mai bun, Simon. Dar vânătorii de umbre nu-i dau pace — mai ales frumosul şi enervantul său frate recent regăsit, Jace. Iar singura ei şansă de a-şi ajuta mama este să-l urmărească pe sălbaticul vânător de umbre Valentine, care este probabil smintit, cu siguranţă malefic — să fie acesta chiar tatăl ei? Când şi cel de-al doilea Instrument Mortal este furat, înspăimântătoarea Inchizitoare îl suspectează pe Jace.
Dar este oare Jace gata să-şi trădeze prietenii şi să-şi încalce principiile pentru a-şi ajuta tatăl?
Traducere din limba engleză de Cristina Jinga
Format: 15×23 cm, 416 pagini
Copertă cartonată cu supracopertă
Colecţia: FANTASY
„Acest thriller fantastic va ţine cititorii ca pe ace.” — VOYA
„Intrigă solid construită, eroină strălucitoare, într-o distribuţie de personaje secundare complexe şi incitante — The Bulletin of the Center for Children’s Books
„O poveste încărcată de suspans, axată pe putere şi dragoste.” — Tamora Pierce
„Stranie, întunecată şi sexy. Una dintre cărţile mele preferate.” — Holly Black
„Fii pregătit pentru o aventură palpitantă, alertă, sexy!” — Libba Bray
Nu raţi celelalte cărţi din trilogia Instrumente Mortale:
Cartea întâi: Oraşul Oaselor & Cartea a treia: Oraşul de Sticlă

Revista Libertatea pentru femei vă aduce, în exclusivitate, în 23 mai, romanul “O femeie împlinită”, semnat Danielle Steel. Acesta este primul volum din colecţia de excepţie “Cărţi Romantice”, lansată de cea mai iubită revistă pentru femei din ţara noastră.
Cu peste 590 de milioane de cărţi comercializate în 47 de ţări, Danielle Steel este scriitoarea în viaţă cel mai bine vândută din toate timpurile. Iată de ce ar fi bine să profitaţi de ocazia unică oferită de Libertatea pentru femei şi să cumpăraţi, luni, 23 mai, revista împreună cu primul volum al colecţiei “Cărţi romantice”, la numai 9,99 lei. Veţi pătrunde într-o lume plină de pasiune, aşa cum numai Danielle Steel ştie să creioneze. “O femeie împlinită” descrie drumul Victoriei Lawson, o fată dolofană, cu trăsături banale, complexată de fizicul ei, care nu se poate accepta pe ea însăşi aşa cum este şi care încearcă din răsputeri să nu se mai compare cu sora ei, considerată de toţi perfectă.
Intriga, o trădare incredibilă
Totodată, tânăra începe să aprecieze victoriile pe care le-a obţinut cu trudă şi să realizeze ce femeie minunată este. Şi toate acestea sunt declanşate de un eveniment uimitor, o trădare incredibilă şi o confruntare puternică în familie. O întâlnire providenţială o va ajuta săşi atingă ţelul mult visat. O poveste fascinantă, care vă va ţine cu sufletul la gură, până la final.


In timpul Razboiului Civil,intr-un cadru dominat de mari mosii,averi fabuloase si secrete mortale,trei adolescenti din Mystic Falls,Virginia,formeaza un triunghi amoros torid ce va strabate secole.Cei doi frati Stefan si Damon Salvatore sunt de nedespartit pana ce o intalnesc pe Katherine,o tanara uluitoare si misterioasa.Deveniti rivali,ei isi disputa inima lui Katherine doar ca sa descopere ca somptuoasele ei toalete de matase si nestemate sclipitoare ascund un secret cumplit:
Katherine este vampir.Si este hotarata sa ii transforme si pe ei tot in vampiri,ca sa poata vietui impreuna,pentru totdeauna.